10.30-11.45: lektion 1

11.45-12.00: pause med forfriskning

12.00-13.00: lektion 2
13.00-14.00: middagsmad

14.00-15.00: lektion 3
15.00-15.30: pause med forfriskning

15.30-16.30 lektion 4

Forplejning

Middagsmad og kaffe/te/kage er inkluderet i prisen.

Pris og tilmelding

Pris pr. gang kr. 200.- (betales ved tilmelding) 
Sidste tilmelding: en uge før bibelskolen!

Mere info

Kim Torp: kim@bibelmc.dk
mobil: 61 30 42 68

Download

PDF-fil: CDK Bibelskole 2021

"Bedre betyder bedre"

Mark Curtis er grundlægger og leder af PFJ (Passion for Jesus) - et internationalt netværk af kirker og tjenester. Han har plantet kirker, trænet ledere og ledt tusinder af mennesker til et personligt møde med Jesus. Han er gift med Alyson, de er både forældre og bedsteforældre.

- video med beskrivelse af emnet følger...

"Din åndelige vækst"

Martin Trench har med sine mere end 30 år i tjeneste, og store teologiske og filosofiske viden, en helt særlig evne til at levendegøre og understrege Guds ords stadige relevans og kraft. Siden 2009 har han været pastor i ”Gateway Alliance Church” i Canada, som er en dynamisk menighed, der de senere år har oplevet stor vækst. Martin har en bachelor i pastoral tjeneste og filosofi samt en doktorgrad i teologi. Han er ligeledes forfatter til flere bøgerne: "Victorious Eschatology", Eyes Wide Open", "Miracles Still Happens" og "Secrets of Spiritual Growth".

"Den retfærdige skal leve af tro"

Kim Torp er pastor i Bibel og Missionscentret i Thisted, som han startede for mere end 30 siden. Han leder netværket Connections Danmark og tilser netværkskirker i 20 lande. Hans undervisning denne lørdag vil hjælpe dig til at se Kristi fuldbragte værk, udruste og styrke dig i din vandring med Jesus. Der er stadig kun én måde for den retfærdige at leve på, og det er af tro.

- video med beskrivelse af emnet følger...

"Guds rige iblandt os"

Stan Newton er et helt nyt ansigt i Danmark og på bibelskolen. Han er uddannet på Moody Bible Institute og har en doktorgrad fra Vision International University.
Han har tjent som pastor i over 20 år i USA, før han i en årrække var missionær i Sofia, Bulgarien. Sammen med sin hustru har han grundlagt Kingdom Missions, og de er pt bosat i staten Washington i USA. Stan er desuden forfatter til bøgerne: “Glorious Kingdom”, “Glorious Covenant” og “Our Rich Root”.